برگزیده ها
1398/11/21 دوشنبه
ششمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان
ششمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاههای پیام نور استان آ.ش در دانشگاه پیا م نور آذرشهر برگزار گردید.

ششمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان  دانشگاههای پیام نور استان آ.ش در دانشگاه پیا م نور آذرشهر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، ششمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاههای پیام نور استان آ.ش با میزبانی دانشگاه پیام نور آذرشهر در سالن ورزشی شهید مدنی دانشگاه در رشته های ورزشی دوی استقامت ، دوی سرعت ، شطرنج ،  تنیس روی میز ، پنالتی زنی، طناب زنی و تیر اندازی به شرح ذیل  برگزار گردید.

پنالتی زنی : نفر اول از اسکو(ایرجی ) – نفردوم از تبریز (طاقی)– نفر سوم از اسکو(رحیم پور)

دوی سرعت :  نفر اول از اسکو  (ایرجی )-  نفردوم از اسکو (رحیم پور)  نفرسوم از شبستر (سپهری).

دوی استقامت: نفراول از اسکو  (ایرجی )- نفردوم از تبریز (عباسی)– نفر سوم از شبستر (سپهری)

طناب زنی: نفر اول از شبستر (سپهری) – نفر دوم از استان(صادقی )  – نفر سوم از آذرشهر (آهوار )

تنیس روی میز : نفر اول از استان (امینی)- نفر دوم از استان(صادقی) - نفرسوم از تبریز (حسن نژاد)

شطرنج : نفر اول از بناب (جباری) - نفر دوم از بناب (جعفر زاده ) - نفر سوم ازآذرشهر(وثوقی)

تیراندازی :نفر اول ازآذرشهر(وثوقی)- نفر دوم از بناب(جباری) – نفر سوم ازآذرشهر(آهوار)

از لحاظ  امتیازات تیمی به ترتیب: مقام اول دانشگاه پیام نور اسکو –مقام دوم مشترکاً دانشگاه پیام نورستاد استان و بناب– مقام سوم  دانشگاه پیام نور آذرشهر

ضمناً مراسم اختتامیه ششمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاههای پیام نور استان آ.ش با میزبانی دانشگاه پیا م نور آذرشهر برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این مراسم با حضور دکتر غنی زاده معاونت و مسئولین دانشگاه پیام نور استان آ .ش وجمعی از مسئولین شهرستانی و دانشجویان و ریاست دانشگاه پیام نور آذرشهر دکتر مختاری برگزار گردید .

ابتدای مراسم تلاوت قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان قاری قرآن ، سرود جمهوری اسلامی و ادامه مراسم توسط مجری مراسم خانم داداشی  و دعوت از دکتر مختاری ریاست دانشگاه و خیر مقدم گویی ، تبریک ایام دهه فجر و سخنرانی ایشان در رابطه با اهمیت ورزش و  نشاط کارکنان و دانشجویان واهمیت به سلامتی و  اشاره به ایام دهه فجرروز های  عدالت خواهی و استکبار ستیزی بود.

دراین مراسم دکتر غنی زاده معاونت دانشگاه پیام نور استان آ.ش میهمان و سخنران ویژه مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی به اهداف انقلاب اسلامی به رشادتها و دلاوریهای شهید سردارسپهبد قاسم سلیمانی اشاره کرده و از همه برای شرکت در راهپیمایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دعوت و از دکتر مختاری بخاطر برگزاری مسابقات ورزشی تشکر کردند.

درپایان این مسابقات از نفرات برتر تیم های شزکت کننده در ششمین دوره  المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاههای پیام نور استان با اهداء جوایز ولوح،  تقدیربه عمل آمد.