برگزیده ها
1398/11/30 چهارشنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور:
داوطلبان متقاضی تحصیل بر اساس سوابق تحصیلی نیاز به ثبت نام در کنکور 99 ندارند

1398/11/28 دوشنبه
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور :
داوطلبان متقاضی تحصیل بر اساس سوابق تحصیلی نیاز به ثبت نام در کنکور 99 ندارند

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت : طبق اطلاعیه سازمان سنجش، پذیرش در رشته محل های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور همانند سال 98 به صورت مجزا از رشته محل های با آزمون و مستقل از کنکور با رعایت قوانین و مقررات مربوطه با ملاک معدل کتبی دیپلم و با توجه به نوع دیپلم داوطلب و رشته انتخابی توسط سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود .
به گزارش روابط عمومی ، امیرحسین بهروز افزود: داوطلبانی که متقاضی تحصیل در این رشته محل ها در دانشگاه پیام نور هستندد، نیازی به ثبت نام در آزمون سراسری 99 ندارند.
وی با عنوان اینکه ثبت نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته هاي تحصيلي فوق منحصراً به صورت اينترنتي از روز سه شنبه مورخ 98/12/20 آغاز و در روز دوشنبه مورخ 99/06/31 پايان مي پذيرد، یادآور شد: طبق اطلاعیه سازمان سنجش،کلیه داوطلبان و متقاضيان می توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي و یا کل ديپلم طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) در دانشگاه پیام نور در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

دفترچه راهنما

لینک اطلاعیه سازمان سنجش