1401/12/28 یکشنبه
پیام نوروزی دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی
به مناسبت فرارسیدن نوروز سال یکهزار و چهارصد و دو شمسی

"به‌نام خداوند بخشنده مهربان"
پیامبر(ص): «اذا رأیتُم الرَّبیعَ فَاکثِروُا ذِکْرَ النُّشُورَ»

سـال جدیـد به قـدوم موسـم رمضان آراستـه گشتـه و درختـان به خلعـت نـوروزی قبـای سبـز در برگرفتـه و کـلاه شکوفــه بر سر نهـاده‌اند.
 فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه پرفضیلت رمضان را به دانشگاهیان پیام نور استان آذربایجان شرقی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد.
 این دگرگـونی شگرف طبیعـت فرصتـی است برای اندیشیـدن انسـان به عظمت کبـریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خـویش را از نسیـان و غفلـت رهایـی بخشـیم. امید است سال نـو به همـت همدلی و تلاش اعـضای خـانواده پـرمهـر دانشگـاه پیام نور استان، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را بـرای کشـور عزیـزمان به ارمغـان آورد.
از درگاه الهی صحـت، سلامـت، سعادت و موفقیت روزافزون یکایـک اعضـای خانـواده بـزرگ دانشگـاه را مسئلت می نمایم.
ان شاءالله در سال ۱۴۰۲ شاهد توفیقات روزافزون و حضور پرنشاط اساتید، دانشجویان و کارکنان در فضای دانشگاه باشیم.

میکائیل جمال پور
سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی