1402/12/19 شنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی
مرحله نهایی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران بخش استانی، با کسب رتبه اول تیم هدف دانشگاه پیام نور مرکز تبریز به پایان رسید.

با اهدای لوحی از سوی دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی؛
 اعضای تیم هدف دانشگاه پیام نور مرکز تبریز که موفق به کسب رتبه اول مسابقات مناظره دانشجویان استان شده اند؛ تجلیل شدند.
 دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در نشست صمیمی با دانشجویان و اعضای تیم هدف دانشگاه پیام نور مرکز تبریز ضمن تحسین توانمندی و تقدیر از زحمات اعضای تیم؛ کسب رتبه اول مسابقات استانی مناظره دانشجویان توسط تیم هدف را به دانشگاهیان پیام نور تبریک گفتند.
 در این جلسه سطح مسابقات مورد ارزیابی قرار گرفته، اصول و شیوه نامه های اجرایی و سایر موارد پیشنهادی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته و بر لزوم بهره مندی از اساتید راهنما در سطح رقابتهای ملی تاکید شد.