1402/12/28 دوشنبه
با حضور رئیس اتاق تبریز و دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان:
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری صنعتی دانشگاه‌ پیام نور استان آذربایجان‌شرقی با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز

دکتر میکائیل جمال پور رئیس دانشگاه پیام‌نور استان آذربایجان شرقی، پیش قدم شدن اتاق تبریز برای امضای تفاهم‌نامه را به فال نیک گرفت و بر ضرورت ارتباط فعال و همه جانبه بین دانشگاه و صنعت تأکید کرد.
  وی از آغاز ارتباط دانشگاه پیام نور با برخی از شرکت‌ها و فعالان بخش خصوصی به‌ویژه در مناطق صنعتی خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با امضای این تفاهم‌نامه ارتباط افزایش یابد.
 جمال پور با بیان اینکه معمولا ما تفاهم‌زده می‌شویم، ابراز امیدواری کرد: این تفاهم‌نامه به قرارداد و عقد همکاری منجر شود.

وی ظرفیت دانشگاه‌های استان را در پرورش نیروی انسانی قابل توجه دانست و تصریح کرد: در برخی موارد شاهد نامهربانی در خصوص کارکرد دانشگاه‌ها هستیم، اما پذیرش دانشجویان کشور در دانشگاه‌ها و شرکت‌های معتبر خارجی، نشان از ظرفیت بالای دانشگاه‌های کشور در تربیت نیروی انسانی دارد.